Paars_900x600_resized.jpg

1 project, 100en handjes om te helpen

Sokkel_Paars_resized.png

Onze partners helpen u graag bij een verzorgde afbouw met houtwol

 

 

Meer dan houtwol
Toen we zagen dat gekwalificeerde arbeidskrachten in de bouw schaars werden, begrepen we dat we verder moesten gaan dan het leveren van houtwolplaten. We werken vanuit Heraklith daarom samen met een aantal geselecteerde afbouwbedrijven door heel Nederland.
 

Totaal houtwol project
Samen met onze afbouwpartners komen we tot een totaalproject voor de aannemer. We combineren de juiste houtwolplaat op basis van de specifieke vereisten, in combinatie met de benodigde montagepower. Om ervoor te zorgen dat het project naar wens verloopt en op tijd afgebouwd wordt, is dit essentieel.

 

Heraklith Experience Center 

Wilt u meer weten over de afbouw van houtwolplaten? Hoe u bijvoorbeeld het beste om kunt gaan met elementen als balken en kolommen? Welke bevestigingsmiddel u in verschillende situaties gebruikt?

We hebben bij Heraklith 110 jaar ervaring in houtwol. Die kennis delen we tijdens trainingen graag met afbouwers. Ons Heraklith Experience Center is volledig ingericht voor houtwol trainingen. 

Montage houtwol

Om afbouwers te helpen bij de correcte montage van houtwolcementplaten hebben we verwerkingsinstructies uitgewerkt. Hierin leest u handige tips van ontvangst tot en met montage. Bijvoorbeeld over de keuze van bevestigingsmaterialen voor houtwol in brandveilige toepassingen. De verwerkingsinstructies bevatten bovendien handige tekeningen met de rasters en patronen.  

 

Download onze verwerkinginstructies 

 

Afbouw Atlastheater houtwol.jpg

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de montage van houtwol? Zoekt u een partner voor de afbouw van uw project of bent u geïnteresseerd in een training op ons Heraklith Experience Center? Laat het ons weten en wij helpen u graag persoonlijk verder.