Groen_900x600_resized.jpg

1 telefoontje, 875 productpagina's samengevat

Sokkel_Groen.png

Onze houtwol specialisten helpen u persoonlijk bij het creëren van een oplossing op maat

 

Een aanspreekpunt voor alles over houtwol
Als professional in de bouw moet u tegenwoordig over van alles op de hoogte zijn. Waar moet u aan voldoen vanuit het Bouwbesluit qua brandvereisten, geluidsisolatie en akoestiek?

Dan is het prettig te weten dat u kunt terugvallen op een houtwolspecialist van Heraklith. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste  houtwolcementplaten voor uw specifieke toepassing. 
 

Onze houtwolspecialisten weten als geen ander welke houtwolplaat u de juiste combinatie biedt van warmte isolatie en geluidsabsorptie. Ook wanneer het gaat om een brandwerende toepassing adviseren we over de juiste isolatieplaat en bevestigingsmethode. 
 

Thermische prestaties

We leveren houtwolplaten met een Rdie gaat van 0,15 bij massieve houtwolplaten tot 6,40 m2.K/W bij de combi platen met steenwol of PIR. In het bijzonder voor plafonds van parkeergarages en balkons waar appartementen of kantoorruimten boven liggen is het belangrijk te kiezen voor een hoge thermische prestatie. 

 

Lees meer

Geluidsabsorptie

Akoestiek speelt een belangrijke rol bij het comfort van een moderne woon- en werkomgeving. Houtwol heeft een sterke geluidsabsorptie. Een goede geluidsabsorptie zorgt voor een prettige akoestiek en voorkomt nagalm. Bovendien voorkomt goede geluidsisolatie door de absorptie dat er weinig geluidshinder is naar naastgelegen ruimtes. 

 

Lees meer

Brandweerstand 

Heraklith houtwolcementplaten zijn zeer goed bestand tegen brand. De minimale brandklasse is  B. Daarnaast leveren we houtwolplaten met A2 brandklasse. Het A2 afbouwpaneel heeft een brandweerstand van 60 minuten en de Tektalan A2 combi houtwolplaat met steenwol heeft zelfs een brandweerstand van 180 minuten. 

 

Lees meer

Geïnteresseerd in een Heraklith training?

Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag wat meer informatie over onze mogelijkheden.