products_hero_bg.png

Heraklith Houtwolcementplaten 

IMPROVING WOOD WOOL SINCE 1908

Heraklith houtwolplaten

In veel bouwprojecten is aanvullende isolatie voor betonnen wanden en vloeren vereist. Of het nu gaat om een de afwerking van parkeergarage onder kantoren of appartementen, de afwerking van balkons bij flats, de entree en lifthallen van gebouwen, er is vaak extra thermische isolatie en akoestische isolatie nodig om te voldoen aan de bouwvereisten. En bij de afwerking van een gebouw wil het oog natuurlijk ook nog wat.

Daarom worden Heraklith ® houtwolcementplaten al ruim een eeuw toegepast in tal van projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, houtwol isolatie is een esthetische afwerking van wanden en plafonds. De combinatie van de houtwol isolatie met een plaat steenwol, PIR of grijs EPS zorgt voor de aanvullende thermische isolatie of akoestische isolatie. . 

 

Bouw slimmer met Heraklith
Bespaar op arbeidskosten
Reduceer faalkosten

 

products_text_and_image_right.png

Houtwolcementplaten op maat

De uitgebreide kennis en expertise van onze specialisten staan garant voor een zorgvuldig adviestraject. U bent verzekerd van een passend esthetisch en functioneel product voor elke gebouwtoepassing. Heraklith ® biedt uitgekiende oplossingen van houtwolpanelen en specifiek ontwikkelde bevestigingsmaterialen. Alle materialen zijn naadloos op elkaar afgestemd waardoor de montage aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Wenst u advies voor een project? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag. 

Weten welke houtwolplaat u het best kunt gebruiken in uw toepassing?


Massieve Panelen

Ongespoten houtwolplaat met rechte kanten
Bekijk product
Het afbouwpaneel voor de combinatie met Heratekta of Herafoam.
Bekijk product
Houtwolplaat met facet randafwerking
Bekijk product

Combipanelen

Houtwolplaat met PIR
Bekijk product
Houtwolplaat met grijs EPS
Bekijk product
Houtwolplaat met steenwol
Bekijk product

Maak RC berekening

Met onze RC calculator berekent u heel eenvoudig online de RC waarde berekenen van uw constructies. De RC waarde is de warmteweerstand van een constructie en wordt in de volksmond ook wel eens afgekort tot r waarde. Let erop dat de RC waarde iets anders is dan de Rd of Rm waarde die voor de afzonderlijke materialen van toepassing is.

 

Bereken Rc Waarde

 

 

Houtwolplaten sneller bevestigen
door slimme innovaties

Heraklith combi- en massieve houtwolplaten zijn tot 50% sneller te monteren dan andere houtwol isolatie systemen.

Wilt u houtwolplaten bevestigen tegen een muur of plafond, gebruik dan de speciaal voor Heraklith ontwikkelde massieve slagpluggen, DDS plus betonschroeven, houtschroeven of metaalschroeven. Bij de massieve slagplug kunt u bovendien een handig montagehulpstuk bestellen. Het montagepatroon leveren we bij iedere pallet houtwol gratis mee. Dat hoort bij onze service! 

footer_cta.jpg

Bekijk ons laatste project!

Heraklith houtwolcementplaten worden over de hele wereld toegepast als esthetische afwerking van wanden en plafonds. Heraklith houtwolplaten worden gekozen om de uitstekende geluidsabsorptie, brandwerende eigenschappen en thermische isolatie.

Heraklith houtwolplaten kunnen volledig afgestemd worden op het design van een gebouw.

Laat u inspireren door onze projecten!