Resized 20180804_JDVF_259.jpg

Clarissenhof Tilburg

 

Witte houtwol voor deze witte oase in de Tilburgse Spoorzone

 

Challenge. Create. Care.

Een witte oase in het art van de Spoorzone in Tilburg. Dat is het Clarissenhof. De bouw van het Clarissenhof is geïnspireerd op de architectuur van de verdwenen kloosters. Strakke lijnen en klassieke boogramen wisselen elkaar af. In Clarissenhof waan je je in het buitengebied door de groene opzet en sfeer van het project.


Resized 20180804_JDVF_219.jpg

Challenge.

Het Clarissenhof bestaat uit een variëteit aan koop - en huurwoningen en een mix van appartementen en grondgebonden woningen. De gebouwen hebben een luxe uitstraling. Voor de esthetische afwerking van de balkons is gekozen voor Heraklith houtwolplaten.

Resized 20180804_JDVF_244.jpg

Create.

Heraklith houtwolplaten combineren thermische en akoestische isolatie in één paneel. We bieden voor elke toepassing een passende houtwolplaat. De houtwol platen worden in de fabriek op kleur gespoten in elke RAL kleur naar keuze. Zo hoeft u hier in het werk niet meer naar om te kijken. 

Clarissenhof_225.jpg

Care.

Om de geluidshinder tussen balkons onderling en naar de bovenliggende verdiepeingen te minimaliseren zijn de balkons afgewerkt met Heraklith houtwol platen. Door de open structuur absorbeert houtwol geluid optimaal.  

Houtwol is bij Clarissenhof in wit gespoten zodat de platen perfect passen bij het gebouwontwerp. Om het geheel compleet te maken zijn ook de afdekkapjes van de pluggen in wit uitgevoerd.Vragen? Wij bellen je terug