RIXOS INTERIOR SHOOT 040419 HR 47 of 75.jpg

PERFECT AKOESTIEK IN STK, DUBAI

 

Subliem interieur, subliem akoestiek

 

Challenge. Create. Care.

De allereerste STK-locatie van de Verenigd Arabische Emiraten heeft haar deuren geopend onder het Rixos in Dubai. STK is een moderne en luxe versie van het Amerikaanse steakhouse concept. Met culinaire hoogstandjes, een moderne ambiance en chique inrichting. We zijn er daarom trots op dat  onze houtwol platen hier zijn verwerkt.

 

Fotografie: Hyku D Photography


RIXOS INTERIOR SHOOT 040419 HR 61 of 75.jpg

Challenge.

Deze eerste vestiging van STK steakhouse zit onder het vijfsterren Rixos hotel in Dubai. De op New York geïnspireerde ruimte bestaat uit een lounge, eetzalen, terras en verschillende bars. Met een capaciteit van 220 zitplaatsen op 13.000m2, kunt u zich voorstellen dat er oplossingen nodig waren voor de akoestiek.

RIXOS INTERIOR SHOOT 040419 HR 49 of 75.jpg

Create.

STK staat bekend om zijn interieurontwerp met een mooie balans tussen industrieel, chique en geraffineerde designelementen. Vlak boven de open plafondstructuur met een organisch lijnenspel zijn onze Heraklith houtwol platen geïnstalleerd die geluid absorberen.

Vaak wordt een restaurantervaring niet alleen bepaald door het lekkere eten, maar ook op de manier waarop je een verstaanbaar gesprek kunt voeren met je familie of vrienden.

RIXOS INTERIOR SHOOT 040419 HR 59 of 75.jpg

Care.

Houtwol van Heraklith is overal ter wereld te vinden. Vanwege de akoestische prestaties, de thermische isolatie eigenschappen, de bijdrage aan een brandveilige constructie en de esthetische afwerking. Houtwol van Heraklith is een duurzame oplossing die jarenlang comfort biedt.

 
Vragen? Wij bellen je terug