RIXOS INTERIOR SHOOT 040419 HR 3 of 75.jpg

Trots op onze houtwol in het plafond van Lock, Stock and Barrel

 

Houtwol zorg voor betere akoestiek

 

Challenge. Create. Care.

In de met een award bekroonde uitgaansspot Lock, Stock and Barrel in Dubai (ontworpen door Broadway Interiors) is gekozen voor Heraklith houtwolpanelen. Houtwol draagt hier bij aan verbeterde akoestiek en de esthetische afwerking van de ruimtes. Lock, Stock and Barrel is een theatrale ruimte waar allerlei texturen zijn toegepast zoals industriële bakstenen en fraaie houten elementen. 
 

Fotografie: Hyku D Photography


RIXOS INTERIOR SHOOT 040419 HR 62 of 75.jpg

Challenge.

Lock, Stock and Barrel bestaat uit grote ruimten over twee verdiepingen met meer dan 800m2. De bezoekers kunnen genieten van livemuziek en sportevenementen in de twee verschillende bars. Ook is er de mogelijkheid om gezellig te poolen of van het uitzicht op de Perzische Golf te genieten vanaf de veranda. Om je niet verloren te voelen in deze grote ruimten werd extra aandacht besteed aan de akoestiek.

RIXOS INTERIOR SHOOT 040419 HR 72 of 75.jpg

Create.

Broadway Interiors staat bekend om zijn bekroonde horeca-ontwerpen. Na een uitgebreid selectietraject werd gekozen voor Heraklith houtwolplaten voor de plafonds en wanden in deze Lock, Stock and Barrel. De houtwolplaten bieden dankzij de open structuur een uitstekende bijdrage aan de akoestiek. Met de A2 brandclassificatie zijn de houtwolplaten ook een goede oplossing voor brandveilige constructies. Daarmee zijn ze perfect geschikt voor toepassing in bars en restaurants.

RIXOS INTERIOR SHOOT 040419 HR 3 of 75.jpg

Care.

Heraklith houtwolpanelen zijn een duurzame oplossing voor elke architect of interieurontwerper als het gaat om akoestische en brandveilige oplossingen voor wanden en plafonds. Goede akoestiek verbetert het comfort van een gebouw voor zijn gebruikers. Een steeds grotere uitdaging met de toenemende verstedelijking en verkeersdrukte.Vragen? Wij bellen je terug