Geel_900x600_resized.jpg

1 tand- en groefsysteem, 50% minder arbeidskosten

Sokkel_Geel.png

Heraklith: houtwol snel monteren met minder handen

 

 

Maak kennis met ons tand- en groefsysteem

Bij Heraklith proberen we continu te zoeken naar verbeteringen. Zo hebben onze Heratekta-en Herafoam houtwolcementplaten een innovatief tand-en groefsysteem. Dankzij dit systeem klikt u de houtwolplaten eenvoudiger in elkaar. Door het lichte gewicht is zelfs één-mans montage mogelijk. U hoeft de houtwolplaten namelijk maar met 2 punten te bevestigen.

 

Vlakker houtwol monteren

De tand- en groefverbinding van de Heratekta houtwolplaat zorgt er ook voor dat oneffenheden in de (betonnen) ondergrond beter worden opgevangen. Zo monteert u vlakker en krijgt u een strakker eindresultaat bij plafond of wand.


Houtwolplaten monteren

Het is niet moeilijk om houtwolcementplaten  te monteren in afbouw. Op basis van onze jarenlange expertise in houtwol hebben we uitgebreide verwerkingsinstructies uitgeschreven met alle details van ontvangst van de houtwol tot en met oplevering van uw project.  

Bent u op zoek naar een afbouwer voor uw houtwol project? Neem dan contact met ons op. We werken bij Heraklith samen met een aantal geselecteerde partijen die ruime ervaring hebben in de afbouw van houtwol.

 

last.png
Afbeelding zoom kleiner.jpg

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie die u niet direct op de site terug vindt? Laat het ons weten en wij helpen u graag persoonlijk verder.