Header Heraklith logistiek.png

Service: Snelle levering uit voorraad

 


Planningen in de bouw zijn soms zo veranderlijk als het weer. Om een snelle start van de afbouw aan te bieden, hebben we daarom de meeste houtwolcementplaten op voorraad in de meest gangbare diktes.

Vanuit onze logistieke hub in Gilze kunnen we daarmee snel leveren op elke bouwplaats in Nederland en België.

 

 

Heraklith voorraad houtwol hub.jpg

Hardlopers uit voorraad leverbaar

Als je het keuze-overzicht in onze catalogus bekijkt zie je daarin een onderscheid tussen producten met een A- en S-categorie. Alle houtwolproducten uit de categorie A liggen met een beperkte voorraad klaar voor de afbouw in onze logistieke hub. Voorbeelden van voorraad houtwol zijn:

  • Basispaneel: 25 mm
  • A2 Afbouwpaneel: 15 en 25 mm
  • Heratekta+: 80 tot 175 mm
  • Herafoam:  105 tot 150 mm
  • Tektalan A2 SmartTec: 50 tot 150 mm
Heraklith logistiek voorraad.jpg

S-panelen

Voor al onze andere diktes of bestellingen van een groot aantal vierkante meter, worden de houtwolcementplaten altijd specifiek op klantorder gemaakt. Deze specieke S-panelen kun je bestellen vanaf 250 vierkante meter en leveren we bij u binnen 4 tot 6 weken. 

Logistiek Heraklith1.jpg

Leverschema op maat

Omdat de ruimte voor opslag op veel bouwplaatsen beperkt is, zeker in drukke stadscentra, bieden we de mogelijkheid om een leverschema op maat met u te maken. We leveren de door u gewenste hoeveelheid houtwol dan volgens uw afbouwschema van uw project. Vraag naar de mogelijkheden bij onze afdeling Customer Service.


Share

 


Vragen? Wij bellen je terug