ons-verhaal-header.png

Wood Wool by Heraklith®
Improving since 1908

Heraklith houtwol
Een rijke geschiedenis

Wie aan houtwolplaten denkt, zegt Heraklith.

Als grondlegger van cementgebonden houtwolplaten produceert Heraklith ® al sinds 1908 hoogwaardige afbouw- en ruwbouwoplossingen die bijdragen aan gebouwen waar het prettig wonen, werken en verblijven is.

Heraklith houtwol is een natuurproduct. De houtwol bestaat uit 100% PEFC gecertificeerde sparrenhoutvezels die we samen met een mineraal bindmiddel comprimeren tot breed inzetbare houtwolplaten voor plafond en wand.

Heraklith houtwolplaten vinden vanuit Gilze (Noord-Brabant) hun weg naar aannemers, architecten, zzp-ers en afbouwers gericht op verwerking voor woningbouw, utiliteit en renovatieprojecten. Heraklith loopt voorop als het gaat om service, innovatie, duurzaamheid en expertise.

Vanuit onze expertise en productkennis zorgen we er samen met u graag voor dat u altijd de beste houtwolisolatie kunt kiezen voor uw gebouwtoepassing. Of het nu gaat om uitdagingen op het gebied van brandveiligheid, akoestiek of hoge thermische prestaties die u moet halen… we denken graag met u mee.

Op Heraklith kunt u bouwen.

 

intro1.png

Kenmerken Heraklith houtwol cementplaten:

 

intro1.png
factory_book.png
mission_img.png
mission_img.png

Missie Heraklith

Het is onze missie om de traditionele manier van denken uit te dagen.

We ontwikkelen innovatieve houtwol isolatie materialen die de manier waarop we leven en bouwen in de toekomst veranderen.

Met zorg voor de mensen die de houtwol maken, die onze houtwolplaten gebruiken en de wereld waar we allemaal afhankelijk van zijn.

vision_img.png

Visie Heraklith

We lopen voorop met slimmere houtwolisolatie-oplossingen.

Het is onze ambitie om de meest betrouwbare isolatiepartner te zijn die slimmer geproduceerde houtwolplaten biedt met krachtige prestaties die bijdragen aan een betere (bouw)wereld.

vision_img.png
2_col_img_left.png
2_col_img_right.png
ons verhaal_cta_bg.png

Laat u inspireren door onze projecten

Heraklith houtwolcementplaten worden over de hele wereld toegepast als esthetische afwerking van wanden en plafonds. De platen kunnen volledig worden afgestemd op het ontwerp van een gebouw.

Bekijk onze projecten!