Rood_900x600_resized.jpg

1 enkele bestelling, 1000en panelen direct verzendklaar

Sokkel_Rood.png

De slimme voorraad van onze Heraklith hub helpt u om tijdverlies te minimaliseren

 

 

Maak kennis met onze snelle houtwol leveringen uit voorraad

Vanuit het Brabantse Gilze, centraal gelegen tussen de snelwegen richting Rotterdam, Utrecht en Antwerpen, leveren we vanuit onze centrale voorraad alle houtwol hardlopers van Heraklith.

Alle houtwolcementplaten, in veel voorkomende uitvoeringen, leveren we snel op project. Zo kunt u direct starten met de afbouw.

 

 

Maak uw leverschema voor de afbouw van houtwolplaten met onze Customer Service

We begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt kunnen beginnen met de afbouw. We begrijpen ook dat u op de bouwplaats meestal geen plek heeft om 3000mHeratekta 150 mm op te slaan. Dat zijn namelijk 744 pallets! 

Onze afdeling Customer Service kan er daarom voor zorgen dat u de benodigde hoeveelheid houtwolplaten ontvangt om uw project op te kunnen starten.

In overleg met u maakt onze afdeling Customer Service op basis van de ordergrootte vervolgens een leveringsschema van uw bestelling. Dat werkt wel zo prettig.

 

 

Paars_900x600_resized.jpg

1 project, 100en handjes om te helpen

Sokkel_Paars_resized_XL.png

Onze partners helpen u graag bij een verzorgde afbouw met houtwol

 

 

Meer dan houtwol
Toen we zagen dat gekwalificeerde arbeidskrachten in de bouw schaars werden, begrepen we dat we verder moesten gaan dan het leveren van houtwolplaten. We werken vanuit Heraklith daarom samen met een aantal geselecteerde afbouwbedrijven door heel Nederland.
 

Totaal houtwol project
Samen met onze afbouwpartners komen we tot een totaalproject voor de aannemer. We combineren de juiste houtwolplaat op basis van de specifieke vereisten, in combinatie met de benodigde montagepower. Om ervoor te zorgen dat het project naar wens verloopt en op tijd afgebouwd wordt, is dit essentieel.

 

Heraklith Experience Center 

Wilt u meer weten over de afbouw van houtwolplaten? Hoe u bijvoorbeeld het beste om kunt gaan met elementen als balken en kolommen? Welke bevestigingsmiddel u in verschillende situaties gebruikt?

We hebben bij Heraklith 110 jaar ervaring in houtwol. Die kennis delen we tijdens trainingen graag met afbouwers. Ons Heraklith Experience Center is volledig ingericht voor houtwol trainingen. 

Montage houtwol

Om afbouwers te helpen bij de correcte montage van houtwolcementplaten hebben we verwerkingsinstructies uitgewerkt. Hierin leest u handige tips van ontvangst tot en met montage. Bijvoorbeeld over de keuze van bevestigingsmaterialen voor houtwol in brandveilige toepassingen. De verwerkingsinstructies bevatten bovendien handige tekeningen met de rasters en patronen.  

 

Download onze verwerkinginstructies 

 

Neem contact met ons op

Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten en wij helpen u graag persoonlijk verder.