Willemspoort_102.jpg

Willemspoort,
Den Bosch

 

Houtwol voor afwerking luxe appartementencomplex

 

Challenge. Create. Care.

Tussen het bruisende centrum van Den Bosch en de groene Gement realiseerde Heijmans Vastgoed het hoogwaardige woonpark Willemspoort. Willemspoort bestaat uit een aantal complexen met luxe koop-en huurappartementen gecombineerd met ruimte voor ondernemers.


Willemspoort_107.jpg

Challenge.

De appartementen hebben buitenruimtes tot wel 47m2. Een ideale plek voor stedelingen met een groen hart. De parkachtige, autovrije omgeving, biedt ruimte aan veel groen rond en aan de gebouwen die zijn uitgevoerd in aardse metselwerk tinten.
Onderdeel van een hoog wooncomfort is weinig geluidsoverlast vanuit de balkons of parkeergarage. De balkons en de parkeergarages zijn daarom afgewerkt met houtwolplaten die geluid uitstekend absorberen. De gekozen houtwolplaten passen naadloos in het gebouwontwerp.

Willemspoort_105.jpg

Create.

Voor Willemspoort zijn maar liefst 4.200 m2 aan Heratekta en Tektalan A2 houtwolplaten geleverd. De hoogwaardige afwerking met houtwol zorgt voor een aangenaam thermisch comfort in de appartementen en een uitstekende geluidsabsorptie op de balkons. Zo wordt overlast van onderliggende appartementen tot een minimum beperkt. De houtwolplaten zijn bovendien in de onderliggen parkeergarages waar zij bijdragen aan een uitstekende geluidsisolatie en thermische isolatie. 

20180804_JDVF_101.jpg

Care.

Leuk detail is dat ook binnen de gevelelementen isolatiemateriaal is gebruikt van Knauf Insulation. Namelijk de Naturoll, een glaswol met het natuurlijke bindmiddel Ecose Technology. Hiermee heeft Heijmans voor Willemspoort gekozen voor uiterst duurzame bouwmaterialen.  Vragen? Wij bellen je terug